keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Pikapikaa!


Sain vihdoin uuden pikachu hupparin eBaysta! Olin jo odottanut tätä! Maksoi 22$ (→ ~ 17€) (huppari+lähetys) Suomessa vastaava olisi maksanut ainakin sen 50€.

I finally got my new pikachu hoodie from eBay! I was waiting for this! It was 22$ (hoodie+shipping) In Finland this would cost at least 60$.


Ostin vain hieman liian ison hupparin, mutta... mieluummin liian iso kuin liian pieni, vai mitä? ◕ω◕


I just bought a little bit too big hoodie for me, but well... better big than too small, right? ◕ω◕

6 kommenttia:

 1. Ihana <3___<3! Miksi kaikki hauska on aina huppareina (ei itse pidä huppareita)? Ja isomman hupparin alle mahtuu hieman lisävaatetusta tarpeen tullen ;).

  Puhuin tässä taannoin kahden 12-vuotiaan tytön kanssa sarjispajassa ja näytin heille yhtä värityskuvaa pikachusta. Kävi siinä sitten ilmi, että hädin tuskin tunsivat hahmoa ja Pokémon ei sarjana sano heille oikeastaan yhtikäs mitään. Kauas on jääty niistä ajoista, kun oli itse 12 vuotta ja Pokémon oli kaikkien huulilla. Kaikki meidän ikäiset tietävät, kuka on pikachu, mutta eipä ole tullut vielä Pokémonin syrjäyttänyttä muoti-ilmiötä Suomeen ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!
   Hupparit ovat ilmeisesti (?) sen verran suosittuja, että on katsottu parhaaksi markkinaraoksi. Tosin tietty jos itse niitä ei pidä, niin se on kyllä menetys sitten :( Ebayssa olisi Totoroponcho myynnissä, jos se olisi enempi sinun juttusi? :D

   Olen kyllä myös hyvin järkyttynyt, että tuo 12-vuotias tyttö ei tunnistanut Pikachua! Olen kyllä hyvin hämmentynyt, onko tämä nyt sitten joku "kalkkisten"-juttu jo nykyään? :D

   Poista
 2. Oon pokemon fani ja haluisin vaan kysyä että mistä tietää ebayssa sen hupparin kokon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usat myyjät pitävät kokotaulukkoa näkyvillä huutoilmoituksessaan, jossa voit verrata aasialaista kokoa länsimaalaisiin kokoihin. Jos tällaista ei ole, kannattaa siirtyä toiseen myyjään (:

   Poista
 3. kuinka kauan suunilleen kesti että tuo tuli? (postissa niinkun)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2-4vko yleensä menee, en muista, kauanko tämän hupparin kohdalla kesti.

   Poista