keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Synttärit, b-day!


25.2 maanantai oli minun syntymäpäiväni. Olen nyt 23-vuotias, uskoo sitä tai ei. Se oli mukava päivä, vaikka mitään erikoista ei tapahtunut. Mieheni oli töissä ja minä olin vapailla. Joten siivosin kämpän (kyllä, synttärinä!), katselin avataria ja simpsoneita, söin kaikkea "hyvin terveellistä" ja sain kakkua! Kävin ostamassa mansikkakakkua josta tykkään todella paljon!

25.2 Monday was my birthday. I am now 23 yearld old, believe it or not. It was nice day, even though nothing special didn't happen. My husband was at work and I had day off at work. So I cleaned the house (yes, on my b-day!), watched avatar and simpsons, eat everything "really healty" and I got cake! I bought strawberry cake which I like really much!


Mansikkakakku Päällä on muffinssi kynttilä.

Stawberrycake On the top is cupcake candle.


Kyseisen päivän asukokonaisuus:
Leoparditoppi, eBay.
Mustat puhvishortsit, japanista.
Mustat legginssit, eBay
Harmaa peruukki, eBay
Pääkallo hiussoljet, Askartelupuoti Pia

Day's outfit:
Leopard top, eBay.
Puffed shorts, japan.
Black leggins, eBay.
Gray wig, eBay.
Skull hair clips, Askartelupuoti Pia


Ja Survival Crew-zombien tappohuppari. Ostin tämän Desucon Frostbitesta Lahdesta, 25€.

And Survival Crue-zombie killer hoodie. I bought this at Desucon Frostbite in Lahti, 25€. (~30$)



Kävin myös ostoksilla ja kävin Seppälässä. Löysin tämän ihanan paidan (vain 16,90€) mutta se oli liian iso minulle! Tämä koko oli M ja olisin tarvinnut koon S tai XS. Ystävällinen myyjä soitti toiseen Seppälään ja kysyi, olisiko heill'ä tätä paitaa pienempänä. Ei ollut :( Nyt vain odotan, että vanhempani tulevat Järvenpäästä (veljeni perhe asuu siellä) ja äitini voi käydä katsomassa, onko Pieksämäen Seppälässä paitaa pienempänä.

I also went shopping and I visited in Seppälä. I found this lovely shirt (only 16.90€ - ~20$) but it was too big for me! This was size M, I needed size S or XS. Friendly seller call another Seppälä and asked, does they have this shirt in smaller size. They didn't :( Now I just wait, that my parents come back to Järvenpää (my brother's family live on there) and my mom can go watch Pieksämäki's Seppälä, is there smaller size.

Kovasti olisin halunnut paidan, mutta kun on liian iso niin on liian iso!

I really would like to get this shirt, but when it is too big it is too big!

 

Kun olin ulkona, oli minulla mukana vielä musta nahkatakki.

When I was out, I wear my black leather jacket. 



Oli hauska leikkiä kameralla, joten otin joitakin kuvia ihan vain huvin vuoksi. Aikuisena olo on tylsää, ei saa olla liian vakava! *en ole aikuista nähnytkään*

It was fun to play with the camera, so I took some pictures just for fun. Adult living is boring, should't be so serious! * I'm not really an adult *


Mieheni yritti ottaa kuvaa minusta, jolloin oli PAKKO ilveillä!

My husband try to take picture of me, so I HAD to do some faces!

http://gaikotsu91.deviantart.com/
Ja kaverini piirsi minulle synttärikortin!

Oh and my friend draw me a b-day card!


YAY!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti