maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kesäkuun vaatetusta / June's outfits

Hellou hellou jälleen!
Täällä on lämmintä, +20-+33 joten kesä on vihdoinkin tullut!

Rakastan ketää, koska silloin on lämmintä ja valoisaa. En vain tykkää palaa ja vihaan ötököitä. Okei, en kaikkia, mutta itikoita. Inhoan niitä ja ne tietävät sen! Maistun hyvältä ja ne syövät aina minua.

"Täällä ei ole itikoita."
"Joo siellä ei ole, koska kaikki itikat syö minua."

Hello hello again!
Here is really warm, +20-+33c so here is summer! Finally!

I love summer, 'cause here is warm and bright. I just don't like to burn and I hate bugs. Ok, not all bugs but mosquitoes. I hate those and they know I hate them! I taste delicious and they always eat me. 

"Here is no mosquitoes."
"Yeah there isn't because they are eating me."Musta mekko, ostettu Seppälästä joskus 2009. Vyö Prismasta, laukku Fiorellasta, kengät Iron Fist ja kukka Von airdainder.

Black dress, Seppälä maybe year 2009.  Belt from Prisma, bag from Fiorella, shoes are Iron Fist and flower is Von airdainder's.


Laiska päivä kun olin käymässä porukoilla. Minulla ei ole pientä koiraa, joten kani sai korvata sen paikan. Huomatkaa pinkit bling bling valjaat.

Lazy day when I was at my parent's home. I don't have small dog, so my bunny would do that job now. Notice those pink bling bling harness


Sain tuon hiuspannan kaverini isäntäperheen pojalta, jonka nimi on Jun. Olin tuossa perheessä 2 viikkoa kun olin käymässä japanissa ja pelasin melkein joka ilta Junin kanssa. Kun lähdin sitten japanista, Jun kävi ninjakylässä ja osti minulle tämän huivin. Se on ninjahuivi! Joten olen ninja, uskoisin että tottakai huomaatte sen.

Minulla on myös piilarit. En olekaan jaksanut pitää niitä pitkiin.

I got that hairband to my friend's host family's boy called Jun. I was visiting that family in 2 weeks  when I was in Japan and I played almost every evening with Jun. When I leave Jun visited ninja village and bought me that hairband. It is ninja scarf! So I am a ninja, I assume you can see it.

I also have contact lenses. I haven't wear those really long time. 
Lehmityttöpäivä, jipii!

Minulla oli tuona päivänä todella kevyt meikki sekä blondi peruukki, eikä harmaa jota yleensä pidän. Tämä on itse asiassa minun cosplay peruukki. Olen tekemässä Tekken 6sesta Liliä ja ostin tämän peruukin kyseistä cosplayta varten. Mutta palatakseni meikkiini, mitä mieltä olette? Minusta minä näytän nuoremmalta mitä yleensä näytän.

Tuona päivänä yritimme grillata. Ja koska kerron teille, että yritimme, arvatkaa menikö se hyvin?

My cowgirl day, yippee!

I had really light make-up that day and blond wig, not my gray what I usually use. Actually this is my cosplay wig, I am going to do Tekken 6 Lili and I bought this wig for that cosplay.
But back to my make-up what do you think? I think I look more younger that I usually look.

That day we tried to grill. If I tell you we tried, I think that's tell everything about it, does it?


Yarr! Ostin myös uuden paidan kesäksi. Paita on luonnonvalkea puuvillapaita. Se on hyvin kevyt ja löysä, joten se on juuri sopiva kesäksi (ja Thaimaahan) Ja se on merirosvotyylinen!

Pidän merirosvoista ja kun olin nuorempu, rakastin kirjoittaa fanficceja piraateista ja myös "pelasin" nettiroolipeliä kaverini kanssa. Ehkä sen takia pidän edelleen merirosvoista ja joskus tykkään pukeutua hieman samaa tyyliä matkien. Joten miksi ostin paidan H&M:stä = halpa (alennuksessa 5€), hyvä kesäpaita ja merirosvo, yarr!

Oh ja btw, minun oman merirosvohahmoni nimi oli kapteeni Elyise Firefly.

Yarr! I also bought new shirt for summer. It is natural white cotton. It is really light and slack so it is perfect for a summer (and for Thailand) And it is pirate style!

I love pirates and when I was younger, I loved to write fanfics for pirates and I also "played" web roleplay with my friend. Maybe that's why I still like pirates and sometimes I like to dress up a little bit like pirate. So, why I bought this shirt from H&M = cheap (ale, 5€), good summer shirt and pirate, yarr!

Oh and btw, my own pirate character's name was captain Elyise Firefly.

Here is Elyise, who is me 14 years old.

Ja sitten loppu "kevennys" mikä ei liity vaatetukseen. Viime viikolla Jyväskylässä riehui myrsky, jonka keskelle minä satuin osumaan. Olen tällä hetkellä kesälomatuuraajana työpaikkamme pääkallopaikalla, joka osui suoraan myrskyn keskelle. Täällä kaatui puita pitkin teitä, salama osui tuohon nenän eteen (n. 20m päähän) ja voimalinjat katkesi tuossa tiellä. Myräkkä kesti n. 5min ja teki tuhoja senkin edestä. Kuulemma tuona aikana Jyväskylässä tehtiin 80 paloilmoitusta.

Tässä on myös kuvaamani video paikalta.

And then the final "relief" which doesn't have connection in fashion. Last week in Jyväskylä we had storm in here and I was in it. Right now I am summer vacation fill-in in our work place's office and that office was in the middle of that storm. Trees fell, lightning hit about 20m from that place and power lines were cut off. The storm lasted only 5 minutes but did much destruction. I heart that we had 80 fire alarms in Jyväskylä on that time.

Here is also video what I took.5 kommenttia:

 1. IRON FISTIN KENGÄÄÄT <3! Päiville saapui juuri paketissa Iron Fistin bikinit, jotka hän ajatteli ottaa mukaansa Japaniin. Minä taidan tyytyä ällöihin Epygti-printteihini ja mennä niissä, sillä vika on ihmisessä, jos ei saa printtiä toimimaan päällään.
  Mutta joka tapauksessa älä luovu Lilin cossista, sillä hahmo on osa myös Queen´s Gate -perhettä, niin voidaan cossia joskus kolmestaan :D! Ja olen pettynyt, ettei Savonlinnaan tullut myrskyä, koska olen aivan hirveä myrsky-friikki ja menen sekaisin etenkin ukonilmalla. Ehkäpä jos helteet jatkuvat, niin myös ukonilmat palaavat ;).
  Jatkoja ihana muuntuvainen kaunokainen <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iron Fistin kengät on muuten yllättävän laadukkaat, eli hinta on kohdallaan! On nimittäin ainoat korkkarit (minulta löytyy siis kolmet eri malliset) joilla pystyn ihan juoksemaan ilman, että Tuhkimomaisesti toinen kenkä putoaa matkalla.

   Ja egtpti printti sopii sinulle varmasti kuin nenä päähän, eli kyllä ne toimii! Iron fistit kyllä taas toimii Päivillä ihan 10-0, ostiko zombie biksut? *olen itse niitä katsellut*

   Ja en ole Liliä haudannut ei hätää, en vain kestänyt enää pitää peruukkia siististi pussissa :D Olen todella huono jemmaamaan mitään, vaan mielellään käytän niitä, niin päätin ajaa peruukin sitten sisään. Kaavatkin on tuohon cossiin jo periaatteessa olemassa. (periaatteessa, eli mietin vielä teenkö kaavamuutokset vai teenkö muutokset suoraan pukuun sitten jos on tarvis) Eli Lili kyllä tullaan tekemään ja siihen teen niin upean esityksen että oksat pois! Toivottavasti...

   Toivottavasti sinnekin tulee ukonilmoja ja myrskyjä sinun riemuksi sitten! Ja kiitoksia, ihanat kesänjatkot sinnekin transform kaksoset <3

   Poista
 2. Kyllähän sä aika nuorelta näytät vähemmällä meikillä, mutta nuorihan sä olet ;) Ja et kyllä mitenkään erityisen vanhalta enemmälläkään meikillä näytä, ei sillä :D

  Piraattilookki on jees. Tekisi mieli itsekin välillä vetää päälle, kun erään vuoden Ropeconiin tuli jonkinlainen puvun tekele väännettyä. Ei vain ole oikein ollut tilaisuuksia siinä liikuskella noin muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin menen yläasteikäisestä vielä, juuri viime viikolla tuli respaan vanhempi mies joka kysyi, pääseekö nykyään alaikäiset vartijaksi. Vielä voivotteli, mihin maailma on mennyt :D Hyvähän se vaan on, ehkä viiskymppisenä menen kolmekymppisestä? *ehkä hieman kaukaa haettua jo*

   Piraattilookkiin ei tarvitse syytä, eikun puku päälle vaan! Ja ottamaan kuvia siitä (:

   Poista
 3. Hihihi, en edes ajatellut, että tuota ninjahuivia voisi käyttää noin. Kiva idea! :3

  ...ja täällä jyrähti ukkonen kerran ja meni pois. Ihan epäreilua. u__u

  VastaaPoista