keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Almost like visual kei

Yeeeah, rock on! \,,/Okei, joskus vielä pukeudun rokkariksi, punkkariksi tai gootiksi, mitä olin 100% ajastani vuosina 2003-2010. Sain myös tämän uuden harmaan peruukin, joka soveltuu haluuni olla rock. Tai ainakin minusta tuo on hyvä siihen.

Ok, sometimes I still wear my self as a rock, punk or goth what I was 100% my time in years 2003-2010. I also got this new gray wig, which is good when I want to be rock. Or I think it is good for that.Sain ihanan lahjan Päiviltä, joka tekee Von Aidainder tuotteita. Minun on nyt pakko myöntää, että aluksi lahja oli vain ihana koru, mutta kun käytin sitä ensimmäisen kerran, se nappasi minut. Nyt käytän sitä melkein joka päivä, kun vain voin (en voi käyttää tuota töissä tai kaikissa harrastuksissa)

I got lovely present for Päivi, who makes Von Aidainder products. I have to admnit, that first it was just lovely jewel, but when I wear it first time, it caught me. Now I use it almost every day when I just have time. (I can't wear that at work or some hobbies)


Ostin tämän sormuksen Thaimaasta. En muista enää paljonko tämä maksoi, mutta ehkä 9€?  Jokatapauksessa, se oli kallis verrattuna paikan hintatasoon. Mutta se on hieno!

I bought this ring from Thailand. I don't remember anymore how much it cost, but maybe 12,09$ is correct? Anyway, it was really expensive if the thisn Thailand's prices. But it is so cool!

Does someone knows what hand sign this is?   
Mutta joo, en yleensä pukeudu näin enää kovin usein. Mutta kysynkin nyt: pitäisikö? Kaverit, jotka tietävät entisen minäni yleensä sanovat, että minun pitäisi alkaa pukeutua taas kuten oikean minän. Ihmiset jotka oppivat tuntemaan minut myöhemmin taas sanovat, että minun pitäisi pukeutua, joten nykyään pukeudun. Hieman tyttömäisemmin. Mitä mieltä olette?

But yeah, I don't usually dress like this anymore that often. But I ask now: should I? Friends who knows old me usually told, that I should dress up again like real me. Peoples who startet to know me later tell, that I should dress up like I dress up right now. Little bit more girly. What about you guys think?

4 kommenttia:

 1. Käytä molempia tyylejä. Olen alusta asti tottunut siihen, että yhtenä päivänä olet maailman söpöin tyttö ja seuraavana rokkarirakkari. Minusta on kivaa, ettet ole "yhden tyylin orja", vaan pukeudut niin kuin sinusta tuntuu. ^w^ (+ sinun ansiostasi uskallan joskus minäkin murtaa rockrockini ja pistää päälle sen pinkin ja söpön paidan, mikä on ihan älyttömän kivaa vaihtelua itslellekin. ;D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava ratkaisu rakas <3 Ja olet itse asiassa varmaan niitä harvoja, jotka on oikeasti tottuneet siihen, vaikka näitkin minut ekoja kertoja enemmän rokkarirakkari tyylissä.

   Ja sinulle sopii pinkki, ja olet älyttömän söpö kun löydät jotakin pinkkiä <3 Innostus on taattu, kun molemmat hyppii tasajalkaa huutaen, miten ällöttävä se on, mutta pakko saada :D

   Poista
  2. Hahaha jep. "Minkä väriset kigurumit tehdään?" "PINKKI!"

   Hmm, nykyään lempihiuskoristeeni on iso pitsinen rusetti. WHAT IS HAPPENING TO ME.

   Poista
  3. Muhahahaa, aivopesen sinua :D Joku päivä tulen sinua vastaan ja olet tyttömöäisempi kuin minä!

   No, Japani tuon suurimman osan taisi kyllä hoitaa.

   Poista