tiistai 3. joulukuuta 2013

My sugarface

¡Hola


Oh gosh how short I am.
Noin viikko sitten (okei,  puolitoista) ystäväni tulivat Jyväskylään ja heillä oli aikaa nähdä myös minua. Meillä oli pieni photoshootti sessio sinä päivänä. Minulla oli hieman erilainen visio vaatteistani, mutta minulla ei sitten kuitenkaan ollut niin paljon aikaa pukeutua, joten tein vain maskeerauksen.

About week ago (ok, week and a half) my friends came to Jyväskylä and they had time to see me too. We have little photoshoot session on that day. I had little different vision to my clothes, but I didn't have that much time after all to dress up, so I only make up my self.
 
Sain iden meikkiini Monster highista. Kun nuket tulivat suomeen, pidin nukkeja aluksi inhottavina. Kuitenkin kun näin ne uudelleen aloin miettiä, että ne ovatkin aika hienoja. Meikkini on Monster high Scaris elokuvan Skelitan meikit, mutta hieman kevyempänä versiona. En käyttänyt niin paljon kajalia, koska minusta tämä kevyempi versio näytti hyvältä myös. Ehkä ensi kerralla teen täysin samanlaisen maskeerauksen.

I got my idea of this make up to Monster high. When Monster high dolls came to Finland, I first thought that those dolls are disgusting. But then I saw them again and I thought, that those dolls are actually kind of cool. 
My make up is Monster high Sracis movie Skelita's make up, but little lighter version. I didn't use that much eyeliner, because I thought this lighter version looks good too. Maybe next time I will do exactly the same make up.


Käytin Grimasin valkoista kasvomaalia tehdäkseni kasvoistani kalpeat. Laitoin päälle myös Grimasin valkeaa puuteria.

Luomivärit ovat Grimasin sinistä kasvomaalia sekä Diva-luomiväriä. Ensin laitoin hieman luomiväriä, sitten Grimasin väriä ja taas luomiväriä. Silmien ympärille levitin luomivärin sormin, jolloin se oli helpompi häivyttää.

Mustat pisteet, kulmakarvart ja tikit ovat 50% kajalia (Lumenen kynä) ja 50%  Grimasin mustaa kasvomaalia. Huulipuna on pusunkestävää, mutta merkkiä en muista.

I used Grimas white facepaint to make my face pale. I also put Grimas white powder top of the paint. 

Eyeshadows are Grimas blue facepaint and Diva-eyeshadows. First I put little eyeshadow, then Grimas facepaint and then eyeshadow again. I spread blue eyeshadow aroung the eyes on my finger, which was much more easier to fade eyeshadow.

Black spots, eyebrows and stiches are 50% eyeliner (Lumene pencil) and 50% Grimas black facepaint. Lipstick is kiss-resistant, but I don't remember the brand anymore.
Valitsin violetit piilolinssit, koska halusin käyttää jotakin muuta kuin normaaleja värejä. Nämä piilarit on ostettu Thaimaasta ja merkki on Sweety. Nämä maksoivat n. 5€, ja pakko sanoa, että ovat hintansa arvoiset. Linssit ovat pehmeät ja mukavat pitää. Pidän näistä linsseistä hyvin paljon ja ensi kerralla aion ostaa lisää. Uskoisin, että 50 paria on tarpeeksi...

I choosed violet contact lenses, because I wanted to use something else than normal eye color. These contact lenses are from Thailand and the brand is Sweety. These cost about  6,77$ and I have to say, that these lenses are worth of it. Really soft lenses and nice to wear. I really like these and I'm gonna buy some more when I go back. I think 50 pairs are enought...1 kommentti:

  1. Sul on kiva blogi! Sait haasteen :D
    http://meowmygoth.blogspot.fi/2013/12/18-haaste.html

    VastaaPoista