maanantai 28. huhtikuuta 2014

Best of the best

Hiiii ~


Nyt aion kertoa teille jotakin. Ei mitään ihmeellistä, mutta silti. Kerron teille - tai ehkä parempi sanoa näytän teille - suosikki mekkoni ja paitani juuri nyt.

Now I'm gonna tell you something. Nothing special, but still. I'm gonna tell you - or maybe better say I'm gonna show my -  my favourite dress and my favourite shirt right now.

Paras paita - Favourite shirt:

Se on väljä, valkea, 2/3 hihallinen paita. Teksti: sleep is good ja siellä on myös kuva kamerasta ja hymyilevistä vaahtokarkeista. Ostin tämän paidan Hua Hinnisä Thaimaasta. Hua Hinnin ostoskeskuksessa oli ulkomarkkinat ja näin paidan siellä. Siellä myytiin myös muita samanlaisia paitoja eri printillä (siellä ei ollut kahta samaa printtiä omaavaa paitaa) Kun näin tämän paidan tiesin heti, että minun on saatava tämä.

Itse asiassa paita oli aika kallis, en maksanut mistään muusta paidasta 18€. Mutta pidänm tästä kovasti! Tykkään myös nukkua tällä.

Is loose, white, 2/3 sleeve shirt. Text says: sleep is good and there is picture if camera and smiling marshmallows. I bought this from Hua Hin Thailand. There was outdoor sales in Hia Hin's shopping mall and I saw this. There was same kind shirts but with different print. (there wasn't 2 same print shirt) When I saw this shirt I knew already, that I have to get this.

Actually this shirt was kind of expensive, I didn't pay 18€ in any other shirt. But I like this, I like a lot! I also like to sleep with this shirt.

Paras mekko - favourite dress:@ own backyard, hihihihihih.

Undergroundista. Tämä on yksinkertainen mekko hienolla printillä, pidän. Pidän myös piikeistä olkapäissä. Olin helmapiikit pois, koska ne putoilivat jo valmiiksi.

Ostin myös uuden peruukin, tuon blondi/pinkin. Se on hieno, mutta todella ohut. Peruukkiverkko näkyy jos etuhiuksia kampaa väärään asentoon.

From Underground store. This is simple dress with cool pattern, I like this. I also like spikes on the shoulders. I took spikes of the hem, because they fall off by themself.

I also bought new wig, that blond / pink. It is cool, but really thin. Wignet can be seen through on the front, if I brush fronthair wrong.

 
Muutin myös tässä blogin ulkoasua, mitä pidätte?  ✪௰✪
Btw I change my blog's vision, what do you think? ✪௰✪

2 kommenttia:

 1. Vitsi miten hieno mekko! :3 Ja muutenkin ihanan värikäs ihminen olet, enkä meinaa pelkästään vaate- ja hiusvärivalikoimaa. : )

  Nyt lähinnä kuvia sellailin, mutta pitääpä ottaa aikaa lukea blogia, vaikuttaapi mielenkiintoselta ja kivasti kirjoitetulta. : ]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii hi hii kiitos :3 En jaksa turhan vakavaa linjaa pitää kirjoittaessa, mennään savolaisen letkeesti!

   Poista