perjantai 25. huhtikuuta 2014

Hello hello!

Vihdoinkin sain nämä nettiin! Minulla olikin viime viikonloppuna enemmän tekemistä (veljen tyttö) kuin luulinkaan.

Finally I get these in here! I had more things to do last weekend (my brother's daughter) so I didn't have time.

Cat ears, cat cat!
Facebookin "Rock is not dead" kirpparilta ostettu huppari. 25€.

Bought from Facebook's "Rock is not dead" second hand group. 25€.

B-day dinner @ American diner

Ostin tämän mekon Wannabesta Desucon Frostbitessa. Tämä on Hellbunnyn mekko ja minun oli vain saatava se. Muffinsseja! Btw, olen ottamassa muffinssi tatuointia tänä kesänä. Ahahah, minä todellakin pidän muffinsseista.

Käytin tätä mekkoa synttäreilläni.

I bought this dress from Wannabe in Desucon Frostbite. This is Hellbunny's dress and I just had to get it. Cupcakes! Btw, I'm gonna get cupcake tattoo this summer. Ahahah, I really like cupcakes.

I used this to my birthday. 

Joitakin syntymäpäivä lahjoja ^-^
Reppu on Hobitilta, hän kysyi parhaalta ystävältäni olinko katsellut mitään Desucon Frostbitessa. Ystäväni näytti tämän hänelle. Ja hän oli oikeassa. Arhh, niin söpö!

Kaulakorut (pinkki peace ja pöllö) ovat parhaalta ystävältäni Tiitiäiseltä ♥ Minulla on paras ystävä, hihihi :3

Iltalaukku on anopilta. Hän antoi minulle rahaa, jotta voin ostaa mitä haluan. Ja minät arvitsin uuden iltalaukun, vanha meni rikki.
Some b-day presents ^-^
Backbag is from Hobitti, he asked to my best friend do I have anything what I want in Desucon Frostbite. My friend showed his this. And she was right. Arhh, so cute!

Necklace (pink peace and owl) are best friend laces and Tiitiäinen gave me those ♥ I have best friend, hihihi :3

Evening bag is from my husband's mother. She gave me money that I could buy what I want. And I needed new evening bag, my old is broke.


Ready for some shopping!


Ostin uuden topin, tämä on SpiritStoresta. SpiritStorella oli alennuksia ja ostokseni maksoivat yli 300 euroa. Ohops... mutta koska rakastan alennuksia, loppusumma oli vain 80€

I bought new top, this is from SpiritStore. SpiritStore had sale and my shopping costs over 300 euros. Wohops... but because I love sale, bill was only 80€Nämä kengät ostin myös matkaan SpiritStoresta. Pidän korkkareista! (koska olen niin lyhyt?)

I also bought these shoes from SpiritStore. I like high heels! (because I'm so short?)

One day I did this when I left to work. (last day to my old working place.)
Easter pikachu. My husband's daughter was easter witch and "virpoi" me and my husband. She wanted that I wear something too.
I bought lace dress from eBay. 9€, not much but not really good quality either. I like those spike shoes btw :3Uudessa kodissa ekat kuvat. Pastellia ja vaaleanpunaista! Ja OMA PIHA!

First pictures in new home. Pastel and pink. and OWN YARD!

Voi olla, että minulla oli pastelli lolita päivä. 2-vuotias veljentyttöni piti siitä. (mutta äitini, veljeni ja hänen vaimonsa eivät järin)

Ostin tämän mekon vuosi sitten, mutta täsä oli ensimmäinen käyttökerta. Ja tämä mekko oli halpa, ainoastaan 20€! (okei, ostin sen kirpparilta)

It could be, that I had pastel lolita day. My brother's 2 years old daughter liked it. (but my mom, brother and his wife didn't really)

I bought this dress a year ago, but this was the first time when I used this. And this dress was cheap, only 20€! (ok, it is from second hand store)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti