tiistai 27. toukokuuta 2014

Deutch Hamburg 9-13.5.2014

Guten tag!


Ready to go!

Olin Hampurissa, Saksassa 9-13.5.2014. Se oli hauska reissu! Kaverini Svenja ja hänen äitinsä majoittivat minut luokseen.

Perjantaina tulin niin myöhään, etten ehtinyt oikein tehdä mitään. Me kävelimme hieman naapurustossa joten näin hieman missä olin. Se oli hyvin kaunis paikka.

I was in Hamburg, Germany 9-13.5.2014. It was a fun trip! My friend Svenja and her mom accommodate me to their house.

At Friday when I came, we didn't really do anything. We walked a little in the neighborhood so I saw little bit where I was. It was really beautiful place.

Sun is shining!
Lauantaina meillä oli cosplaypäivä. Hampurissa oli pieni coni nimeltänsä Chiisai ja menimme sinne. Koska paikalla oli paljon Naruto cosplayaajia, mietimme ryhmä photoshoottia. Emme kuitenkaan ottaneet yhtään ryhmäkuvaa, koska satoi. Hemmetin sade... Mutta silti, minulla oli Itachi cosplaypuku mukanani ja voitin 1. sijan cosplaykilpailussa. Jos olet kiinnostunut lukemaan enemmän Chiisaista, voit mennä toiseen blogiini ja lukea kaiken täältä.

 Saturday we had cosplay day. In Hamburg there was little con called Chiisai and we went there. Because there was lots of Naruto cosplayers, we think about group photo shoot. We didn't take any group photos, because the rain. Stupid rain... But still, I had my Itachi cosplay with me and I won 1st place in cosplay competition. If you are more interested about the Chiisai, you can go to my other blog and read everything about it here.

Joten tyylini sinä päivänä oli crossplay, Itachi Uchiha Narutosta. Joten näytin koko päivän tältä:
So my look on that day was crossplay, Itachi Uchiha from Naruto. So I looked like this all day:


Sunnuntaina menimme eläintarhaan. Hampurin eläintarha on hieman isompi kuin Korkeasaari ja näin ensimmäistä kertaa elämässäni kirahvin! Ja en vain nähnyt kirahvia, sain myös syöttää sitä! Se oli hauskaa ja kirahvi oli söpö.On Sunday we went to the zoo. Hamburg's zoo was much bigger than our zoo Korkeasaari and I saw first time in my life a giraffe! And I didn't just see a giraffe, I also feed giraffe! It was fun and giraffe was so cute.

Pukeuduin lolita tyyliin tuona päivänä ja kaverini Svenja  pukeutui lolitaksi myös. Minä olin pastelli lolita ja Svenja oli gothic lolita. Muutama ihminen sanoi, että näytimme söpöiltä, mutta koska en itse ymmärtänyt, piti Svenjan kääntää nuo minulle. 

Maanantaina menimme kaupungille. Minulla oli päälläni Pentagram mekko - joka on tällä hetkellä suosikkini - ja uudet Totoro sukkikset. Minulla vain ei ikävä kyllä ole kuvaa tuosta asusta.

Lepakko reppuni hajosi myös tuona päivänä. Olkahihnat lähtivät irti, pitää ommella ne takaisin.
  
I dressed up my lolita style and my friend Svenja dressed up like lolita too. I was pastel lolita and Svenja was gothic lolita. Some peoples told, that we looked cute, but because I didn't understand it, Svenja translated that to me.  


On Monday we went to city. I had my favorite pentagram dress on me and my new totoro tights, but I don't have picture on that outfit. 


My bat bag went broke on that day. Straps felt off, I have to sew those back.


Tiistai oli päivä, jolloin piti lähteä takaisin. Ja näytin taas oudolta.

Tuesday was the day, when I had to go back Finland. And I looked weird again.


Näytin tältä kun tulin takaisin. Ja koska näytin niin oudolta, moni ihminen tuli juttelemaan minulle ja kertomaan, että näytän söpöltä. Se oli hyvin outoa. 

Ja oudoin juttu tapahtui, kun menin lentokentän Victoria Secretin myymälään (ostin yhden parfyymin).  Siellä oli kaksi myyjää ja toinen myyjä halusi kuvan kanssani. He kyselivät, pukeudunko aina tällä tavalla ja sanoivat, että näytän söpöltä. 

Myyjän hymy oli niin nätti ja tunsin itseni niin spesiaaliksi, koska hän halusi kuvan kanssani. Se oli hieman outo, mutta mieleenpainuva kokemus. Tunsin itseni julkkikseksi :D

I looked like this when I came back. And because I looked so weird, many people came to talk to me and told me, that I look pretty. It was really weird. 

And weirdest thing was when I visited Hamburg's airport Victoria Secrets store (I bought one perfume). There was two sellers and other seller wanted to take picture with me. They asked do I always dress up like this and told me, that I look so cute. 

That seller's smiled so cute, I felt so special because she wanted picture with me. It was weird but also really memorable experience. I felt like celebrity :D

Minulla ei ole hirveän paljon kuvia tuolta, koska siellä satoi melkein koko ajan -.- Ja olin liian ujo kysyäkseni, voiko Svenja ottaa minusta satoja kuvia.

I don't really have much photos, because there was raining almost all the time -_- And I was too shy to ask Svenja, whether she can take pictures of me.

2 kommenttia:

 1. Kirahvi! Mie en ala! Rakastan kirahveja mut en oo koskaan nähny niitä livenä :((( Ihania asuja, näytät kyllä vaaleanpunaisessa ihan ylisöpöltä!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin tuo oli älyttömän kiva kokemus ^-^ Harmi, etten voi lähettää sinulle sen nuolaisua, se oli niin pehmeä <3
   Haha kiitos :D

   Poista