torstai 22. toukokuuta 2014

Me? Modeling? But how?

Kun pääsin mukaan Underground model 2014 kisaan, se oli ensimmäinen kerta kun kerroin kellekään (paitsi läheisille kavereille) tekeväni mallinhommia. Se oli hyvin nöyryyttävä ja pelottava hetki. Odotin, että kaverini alkaisivat välttelemään minua koska olen aivoton malli tai vastaavaa. Pelkäsin myös kiusaamista - taas. Mutta onnekseni, kukaan ei tehnyt mitään sellaista. Ja olen hyvin kiitollinen siitä.

Aloitin oman amatöörimalli "urani" kun olin 18. Ja tämä on ensimmäisiä mallikuviani ikinä.

When I got in to a Underground model 2014 competition, it was a first time when I actually told anyone (except my closest friends) that I am doing some modelling work. It was really humiliating and scary moment. I waited, that my friends starts to avoid me, because I am brainless model or something. I also afraid of bullying - again. But lucky for me, no-one did not do anything like that. And I'm really grateful of that.

I started my amateur model "career" when I was 18. And this was one of my first model pictures ever.


Aloitin TFCD-valokuvauksilla, mikä tarkoittaa, että kuvaaja ottaa kuvia ilmaiseksi ja malli toimii myös ilmaiseksi. Sinä saat kuvia ja kuvaaja saa kuvia ilmaiseksi. Se on helppo tapa saada hyviä kuvia itsestään ja oppia hieman malleilua.

Teen edelleen joitakin TFCD kuvauksia. Jos tunnen kuvaajan, teen yleensä tätä ilmaiseksi. Tai jos joku uusi kuvaaja keksii jonkun todella hienon idean (kuten eräs kuvaaja tällä hetkellä) en veloita silloin mitään. Tykkään tehdä tätä harrastuksena ja jos joistakin kuvauksista saa samalla rahaa, on se vain ekstraa minulle. En yritä rikastua malleilulla. Se on vain hauska harrastus.

I started to do TFCD-photo shoots, which means, that photographer took photos for free and you are modeling for free. You get photos and photographer get photos. For free. It is simply way to get good photos of youself and get to know some modelling.

I still to TFCD photo shoots sometimes. When I know photographer, I usually do this for free. Or when some new photographer have some really cool idea (like one photographer now have) I won't charge for it. I like to do this as a hobby and if I get paid time or two, it is just extra for me. I don't try to get rich with modeling. It is just fun hobby.

Minulla on oma mallisivu facebookissa, Minorea Wasara, voitte käydä katsomassa sitä jos kiinnostaa.

I have my own modeling facebook account, Minorea Wasara, you can go to check that if you are interested.

Tässä on muutamia mallikuviani:
Here is some of my model pictures:
©Kari Pekonen 2012
© Jussi Juhola 2013

© arilaitinen 2013
© Jussi Juhola 2014
© Stepi Sundberg 2009
© Jorma Erkko 2009

© Heidi Järvi Photography 2014

Ja tähän loppuun tahdon sanoa, että menkää Facebookiin ja äänestäkää numeroa 7, Minorea Wasara ^-^ Voitte myös jakaa kuvan jos haluatte. Kiitoksia

And in the end I would like to say, that go to Facebook and vote number 7, Minorea Wasara ^-^ Also you can share picture if you just want. Thank you3 kommenttia:

  1. Oijoi toi eka mustapinkki cybergoottikuva on aivan IHANA! *0*

    VastaaPoista
  2. En ole ikinä ymmärtänyt näitä ihmisiä, joilla on ennakkoasenteita tyypillisiä ammatteja yms. kohtaan. Oma suhtautumiseni malleiluusi oli ja on edelleen pääsääntöisesti "Wau, en ole ikinä tuntenut ketään edes puoliammattilaista mallia. Näytät kaikissa mallikuvissa todella hyvältä ja on mielettömän siistiä tuntea joku ihminen, joka on oikeasti kiinnostunut olemaan malli, ottaa työn vakavissaan ja tekee monipuolisia valokuvia." Ei kyllä ensimmäiseksi tule itselleen mieleen, että olisit tyhjäpäinen ja pinnallinen, vaan pikemminkin rohkea ja muuntumiskykyinen! On mukava lukea blogia, jonne ilmestyy myös toisinaan ammattimaisen näköisiä valokuvia lukuisilla eri teemoilla <3.

    Itselleen avoin asenne on niin luonnollista, että joskus tulee ikäviä yhteentörmäyksiä yliopistolla ihmisten kanssa, kun lähtee uusiin projekteihin ennakkoluulottomasti, mutta sitten huomaakin muiden ottaneen jo valmiiksi sellaisen asenteen, etteivät he aiokaan pitää minusta, koska olen perusopettajaksi noh, melko poikkeava :(. Tästä olen oppinut, että kusipää on ihmisenä kusipää oli ammattina mikä vaan opettajasta malliin. Tutustaa ensin ihmiseen ennen kuin teette ennakko-oletuksia harrastusten ja ammattin perusteella.

    VastaaPoista