maanantai 5. toukokuuta 2014

Underground model 2014 photoshoot

Hey again!


Minulla oli Underground model 2014 kuvaukset Vaasassa viime sunnuntaina. Se oli upeaa, vaikka olenkin nyt väsynyt. Tulin takaisin vähän ennen puoltayötä.

Valitsin tuon Sugarskull topin + maskeerauksen, koska melkein kaikki muut olivat rockabilly/pinup tyylisiä ja muut (kuten se luurankotoppi ja pentagrammimekko) oli jo varattu. Ja tämä maskeeraus oli niin hieno ja outo!

En yleensä käytä sinistä, joten tämä oli hieman uutta minulle. Mietin myös, että minun pitäisi värjätä hiukseni oranssiksi, mutta kampaajani oli ajatellut jäistä hopeaa. Ja koska lempiperuukkini on harmaa, miten olisin voinut kieltäytyä? Leikkautin myös hiukseni. Minusta se näyttää nyt vähän 1980-luvun rokkarilta.

I had Underground model 2014 photoshoot last Sunday at Vaasa.It was great, even tough I am really tired right now. I came back just before midnight.

I choosed that Sugarskull top + makeup, because almost everyone had rockabilly/pinup style and others (like that skull top and pentagram dress) has already taken. And this makeup was so cool and weird!

I don't usually use blue, so this was kind of new for me. I also tough, that I would dye my hair orange, but my hairdresser tough ice grey would be cool. And because my favourite wig if grey, how I could say no? I also cut my hair. I think it is somekind 1980 rocker now.

Saturday: my driving look

Sunday: Before make up, only hairdresser

Waiting for my makeup, I already did white face. © Leena Flinck
Goofing around © Leena Flinck

And finally: makeup! I did this to myself.
My competition look. I was little bit tired and nervous, so that's why my pose is so stick.
We also took Underground store's website some clothing photos. I got this cute cupcake dress and 3 shirts. I bought this dress and one shirt.

And I also bought this cupcake hair decorative. Cupcake by Vorssa Ink.

And after photoshoot with own clothes on.
 Ja täällä! Tidididii! Ehkä jopa tällä viikolla voitte mennä äänestämään ^-^ Teillä on aikaa äänestää melkein 2 kuukautta, äänestys sylkeutuu 30.6. Kaikki apu on tervetullutta! ^w^

And here! Tidididii! Maybe already this week, you can go vote ^-^ You have time to vote almost 2 months! Vote in ending 30.6. All help is welcome! ^w^

5 kommenttia:

 1. Ei vitsit sä oot tosi kaunis!! *0*

  Sait uuden lukijan :)

  VastaaPoista
 2. Esitän nyt tässä kohtaa epäilyksen, joka on kalvanut minua jo pitkään näitä valokuviasi katsellessa. Saatat olla minun ja Päivin kadonnut kolmoissisko, koska kun näitä kuviasi katselee, joissa olet ilman peruukkia tällaisessa peruslookissa, niin näytät meidän kahden jälkikasvulta. Vaatetus ja vaalea iho ovat kuin Päiviltä ja kampaukset ja hiusvärit ovat melkein tismalleen samanlaisia kuin minulla :´D. Olet vielä sinisilmäinen ja suurin piirtein meidän kokoinen. Ei sitten ihmetellä, jos ihmiset sekoittavat meidät keskenään.
  Anyway, todella siisti ja hieno meikkaus. Tällä kyllä erotutaan :D!

  VastaaPoista
 3. Oli niin ihana viikonloppu! Ja en voi lakata ihastelemasta tuota maskeerausta, upea!!

  VastaaPoista
 4. Aaah, kiitoksia ihanat ihmiset <3

  Satu, en tiedä, pitäisikö olla peloisaan vai kiitollinen, jos näytän teidän jälkikasvulta :'D Mutta josko olenkin kadonnut kolmoissisko, meidät vain erotettiin emoalukselta nuorena ja heitettiin muualle kasvamaan! Eikun wait, what..?

  VastaaPoista