maanantai 16. kesäkuuta 2014

Look what I bought!

Konnichiwa!

Olin Desuconissa noin viikko sitten ja ostin kaikkea kivaa sieltä ^-^

I was in Desucon about week ago and I bought some cute stuff from there ^-^


Hellbunny huppari, jossa vaihdettavat korvat (kissan ja pupun korvat). Backsteerilta 25€.

Hellbunny hoodie which you can chanche ears (cat and bunnie's ears). From Backstreet 25€.
Liz Lisa hame kirpputoripöydältä, 15€.

Liz Lisa's skirt from second hand table, 15€.Söpöt kännykän kuoret käsityöpöydältä, Talking to myself.

Cute phone covers from handycraft table, Talking to myself.


 Candy raver tyyliset numeroremmit Von Aidainderilta. Mieheni osti nämä minulle

Candy raver stylish number straps from Von Aidainder. My husband bought these for me
Hellbunny mekko, ei itse asiassa ostos conista vaan ystävältä. Yhden koon liian iso minulle, mutta onneksi helppo pienentää.

Samalla samalta ystävältä lahjaksi saatu, itse tehty sugarskull kaulakoru

Hellbunny dress, I didn't buy this at con, actually I bought this from a friend. It is one size too big for me, but luckily it is easy to make smaller.

Also the same friend gave me this handmade sugarskull necklace

4 kommenttia:

 1. Ei kyllä ollut pahan hintainen huppari Hell Bunnylta, jos hinta oli vain 25 euroa :D! Nyt vain suunnittelemaan asukokonaisuuksia ja osallistumaan Wannaben Hell Bunny -kilpailuun (http://wannabe.valmiskauppa.fi/summerlook-wearing-hell-bunny-kilpailun-saannot-n-10.html). Tuskin maltan odottaa nähdä asuvalintaasi ^_^! Yleensä ottaen odotan aina innolla nähdä uusia asukuvia uusista vaatteistasi.

  Kännykkäkuoret näyttävät tämän valmistajan tuotteelta: http://ramblingswithme.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut! Varsinkaan vaihtokorvilla (: Tosin yleensä Backstreet myy coneissa hieman halvemmalla noita uusia malleja. (tämän takia laitan aina 50€ syrjään vaateostoksiin).

   Huomasinkin tuon kisan sinulla facessa, nyt vaan pitää miettiä, minkä kokonaisuuden teen ^-^ Ja pitää peukut ja varpaat pystyssä, että pärjää!

   Kiitoksia muuten linkistä, sama myyjähän tuo näyttäisi olevan.

   Poista
 2. Onnistuin vielä tiedustelemaan tästä Hell Bunny -kisasta sen verran tietoa, että kisaan saa osallistua useammalla Hell Bunnyn puvulla, kunhan näissä kuvissa on joku järki (ei esim. sellaista, jossa on tismalleen samankaltainen kuvasarja, jossa vain mekon väri vaihtuu). Kisaan toivotaan kesäisiä (tosin näillä keleillä kesästä voi olla montaa mieltä) kuvia, joissa ei vain seistä pönötetä seinän edessä ja näistä kuvista tosiaankin 10 lähtee finaaliin FB-tykkäysten perusteella ja 10 valitsee kisaraati, johon kuuluvat Wannaben omistaja ja muut myyjät. Meitä kehoitettiin myös laittamaan kuviin mukaan jotain persoonallista, koska aika moni lähtee liikkeelle varmaan perinteisellä fiftari/loli-linjalla. Itse tulkitsin tämän mahdollisuudeksi osoittaa, miten monimuotoiseen pukeutumiseen Hell Bunnyn vaatteet sopivat ja mitä persoonallisempi tulkinta, niin sitä paremmin tuote erottuu ^_^. Itse aion osallistua kahdella mekolla, joista toinen on tumman sininen ja toinen turkoosi. Nyt vaan toivotaan säiden paranevan, ettei tarvitse paleltumia saada ulkona kuvatessa XD.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tieto itse asiassa auttaa todella paljon, kiitos! ^-^ Taidan itse valita muffinssimekon (koska muffinssi!) ja ja... aaah, mekkoa, hametta, paitaa, housuja...? No, ehdin onneksi päättää vielä tämän toisen kokonaisuuden (: Kiitoksia paljon ja onnea kisaan!

   Poista