torstai 3. heinäkuuta 2014

Ok, let's make up!

Hii ~


Tänään aion näyttää teille meikkaukseni (: Tai miten yleensä meikkaan hieman paremmin. Näitä kuvia ei ole mitenkään muokattu. Minulla on kamalat, mustat silmänaluset ja paljon finnejä, mutta ei voi mitään.

Haluan myös tällä postauksella kertoa, että muistakaa aina, että ihmiset voivat muokata netissä olevia kuvia hyvinkin paljon. Minä olen yksi noista ihmisistä. Minä muokkaan finnini, mustat silmänaluset yms. pois, aina. Tällä kertaa tulette näkemään oikean minäni, oikeilla kuvilla. Ennen ja jälkeen maikkuksen.

Today I'm gonna show you my make up (: Or how I usually make up little bit better. These photos are not photoshoppet at all. I had terrible, black circles under my eyes and lots of pimples, but no can do.

I also want to tell with this post, that remember always, that people can edit they photos really hard. I am one of those peoples who does that. I edit all my pimples away, black eye circles etc away, always. This time you're gonna see real me, with real photos. Before and after make up.

Hieman parempi meikkini ilman photoshoppia
My little bit better makeup, with no photoshop

Step 1. Heippa, tässä olen minä ilman meikkiä. // Hello, this is me, with out make up.

Step 2. Meikin pohjustusvoide, Isadora. (Isadora, valitsen sinut!) // Primer cream, Isadora. (Isadora, I choose you!)

 Se ei ole kovin tehokas... // It's not very effective...

 Step 3. Valokynä, Lumene Natural code. // Light pen, Lumene Natural code.

 Niin tummaa, mutta silti vaaleampaa. // So dark, but little bit lighter.


Step 4.  Meikkivoide, Manhattan. Ostin tämän Saksasta. Ihoni on niin kalpea, että täällä myytävät voiteet olivat liian tummia. // Foundation, Manhattan. I bought this from Germany. My skin is so white, that even whitest finnish foundations are too dark to me.

Näyttää jo paremmalta, eikö? // Looks already better, right?

Step 5. Valkoinen luomiväri. Giordani. Sain tämän ilmaiseksi, kun olin pukeutunut kigurumiin ja meikannut itseni kangaroo gyaruksi. Eräs ihastuttava, vanhempi meikkimyyjä antoi tämän minulle. Tai itse asiassa minulle ja parhaalle ystävälleni, ehkä hän luuli meidän asuvan yhdessä :D (ei vielä!) // White eyeshadow. Giordani, I got this for free when I was dressed up my kigurumi and make up like kangaroo gyaru. One lovely, older makeup seller gave me this. Actually she gave this to me and my best friend, maybe she tought that we live togerher :D (not yet!)

 Ooo, silmäni... mitään ei tapthtunut! // Ooo, my eyes... nothing happend!

Step 6. Puuteri, Lumenen irtopuuteri ja Loreal nude BB kivipuuteri. Yleensä käytän Lumenea vain, kun haluan tehdä paremman meikin (koska se on niin kallista). // Powder, Lumene's loose powder and Loreal nude BB powder, normal. Usually I use Lumene's powder only when I want to make up better (because it is so expensive).

Puuterihuiska, tykkään enemmän irtopuuterin kanssa. // And powder brush, I like this better when I put some loose powder.

 Ja nyt ihoni ei enää kiillä! // And now my skin don't sparkle that much anymore!

 Step 7. Poskipuna. Ostin tämän Saksasta, koska MUFFINSSI! (merkki on ehkä RL?) // Blusher. I bought this from Germany too, because CUPCAKE! (maybe brand is RL?)

Hihi, lopeta, punastun ♥ // Ihihi, stop it, I will blush ♥

 Step 8. Valkoinen kajali, silmän alareunaan. Maybelline. // White kajal, under eyelid. Maybelline.

Nyt minulla on valkeat silmät. Laitan myös valkeaa luomiväriä kajalin päälle (ainoastaan silmän ulkopuolelle). // Now I has white eyes. I also put white eyeshadow on the kajal after. (only outside)Step 9. Harmaa luomiväri. Olette nähneet tämän combon jo, eikös? // Grey eyeshadow. You have saw this combo before, have you?

Ja tässä voitte nähdä sen. Oh, tekeekö tuo silmäni isommiksi, vai kuvittelenko vain? // And here you can see it. Oh, does this make my eyes look bigger, or is it only my imagination?

 Step 10. Suosikkini, musta kajali. Rimmel Glam eyes, nestemäinen kajali. // My favourite, black kajal. Rimmel Glam eyes, liquid kajal.


 Sen jälkeen voitte syödä kajalinne. En suosittele, maistuu kamalalta. // After that you can eat your kajal if you want to. I can't recommend that. Taste awful.

 Step 11. Ripsiväri. False lash wigs, vedenkestävä, Loreal (koska inhoan levinnyttä ripsaria). //  Mascara. False lash wings, waterproof, Loreal (because I hate it when you mascara spread).

 Näytän jo melkein ihmiseltä! // I looks almost like a human already!

 Step 12. Huulikiilto. Lume,e Angry birds. Koska Angry birds. // Lipgloss. Lumene, Angry birds. Because Angry birds.

Nyt näytän aivan idiootilta. Mutta edistystä sekin, eikös? // Now I look like an idiot. But hey, that a progress, right? 

Ja sitten söpö pose ja paita pois (en oikeasti tiedä, miten en muistanut pukea paitaa enää) ja valmista! O la la, katsokaas tätä! // And take cute pose and strip off your shirt (I really don't remember why I forgot to put shirt back on) and finish! O la la, take a look at this!

Kaksi eri ihmistä! Yay, uskoisin osaavani meikata! 12 vaiheella! Työpäiväni meikki on sama, mutta en käytä vaiheita 12,9,8,7 tai 5. Joskus käytän huulikiiltoa tai punaa, mutta harvoin. Joten työpäiväni meikki on vain 6 vaiheinen.

Ja kun teen "täydellisen" meikin... No, 12 vaihetta ei riitä.

Two different persons! Yay, I think I know how to makeup! With 12 steps! My workday make up is same, but I don't use step 12 ,9, 8, 7 or 5. Sometimes I use lipgloss or lipstick, but rarely. So my workday's make up is only 6 steps long.

And when I do "perfect make up" ... Well, there is lots of more steps than only 12.


Mutta tämän jälkeen aion näyttää teille photoshopatun version.
But after this, I'm going to show you, how I usually photoshop my pictures.


Okei, ehkä hieman liioittelin! Mutta tajusitte pointtini vai mitä?
Okey, I overedit it a little! But, you get my point, right?
 
Ja btw, näytin kaiken kaikkiaan tältä:
And btw, I looked like this after all:

 
Minorea kuittaa, kiitos kun luitte! ^-^
Minorea is out, thanks for reading! ^-^

6 kommenttia:

 1. Pitäisi joskus itsekin jaksaa opetella ja panostaa meikkaukseen... mutta kun ei tähän ikään mennessä suju, niin tuskin koskaan :D

  Btw, bongasin tällaisen kisan: http://www.seiska.fi/Kilpailut/Sinustako-Pin-up-malli-2014-Hae-mukaan/1045019

  Ajattelin, että sua saattaisi kiinnostaa x) Hetken harkitsin itse osallistumista, mutta ei ehkä ihan rohkeus ja ulkonäkö riitä xD

  VastaaPoista
 2. Ihmiseltä näytät ilman meikkiäkin, rakas <3 Lol pitäisiköhän itsekin opetella meikkaamaan, en ymmärrä valokynistä tai puutereista mitään. :---D
  P.S. Ihanat ilmeilyt, olet söpö! x3

  VastaaPoista
 3. vinkki viitonen tummiin silmänalusiin, seppälästä saatava peitevoide-paletti ^^ peittää myös finnit. Tosi hyvää tavaraa eikä kovinkaan kallis :)

  VastaaPoista
 4. Afeni, minusta olisi upea osata meikata ammattitasolla ja mietin pari vuotta sitten vielä meikkaaja/maskeeraaja koulun käymistä. Harmi, että se maksaa parisen tonnia, eikä mikään paikka halua tukea amiksen käynyttä, ammatin omaavaa opiskelemaan uudelleen. Mutta mennään omilla kokeiluilla.

  Ja kiitoksia! ^-^ Pitää laittaa hakemusta menemään! Ja laita ihmeessä sinäkin! Jos mukaan pääsee niin itseluottamus kyllä kasvaa kohisten, sitten ei enää tarvitse pelätä :3

  Tiitikultaseni, kiitoksia <3 Mutta sinä katselet niiden pinkkikeltaisten sydänlasien läpi siellä :D Ja sinullahan on tapahtunut aivan uskomaton kehitys sitten ennen Japaninreissun! Tosin tämähän johtuu vain täysin siitä, että sinusta tuli minun <3 Eikun... *köh köh* Japani.

  ShaDow, loistava vinkki! Tulen nykimään sinua hihasta, jos en löydä tai meidän Seppälän työntekijät eivät löydä tuota!

  VastaaPoista
 5. Mistä sä löydät noi sun kaikki ihanat vaatteet :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei ole mitään tiettyä vaatekauppaa, nappaan vaan aina mukaan mistä tahansa kivan näköisiä vaatteita (: Viimeisin ostos (joka ei ole mystery shopper - ostos) on kirpparilta, kahdella eurolla ostettu sarjishame.

   Poista