keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Väriä ruskasta

Syksyiset tervehdykset!


Olin viikonloppuna vapailla ja pitkästä aikaa jaksoin ottaa kameran ja jalustan kantoon ja lähteä luontoon kuvaamaan.

Syksy on lempivuodenaikani ja olen aina syksyisin joko ihastellut ruskaa tai kironnut, kun en ole ehtinyt lähteä luontoon ruskoa ihastelemaan. Täällä Keski-Suomessa kun ruska tuntuu joskus katoavan saman päivän aikana kun on ilmestynytkin.

Päätin tällä kertaa syksystä inspiroituneena pukeutua ruskaisiin väreihin. Hame on ostettu Desuconin kirppikseltä ja on merkkiä Liz Lisa. 2/3 paita taas on ostettu citymarketista ja merkki on ?. Ponchon olen saanut äidiltäni, joka on sen kirppikseltä aikoinaan löytänyt. On muuten lämmin! Kengät taas ovat Prismasta ostettu kolmisen vuotta takaperin ja merkki alkaa olla kulunut pois. Söpö kaninkorva panta on ostettu Glitteristä.1 kommentti:

  1. On pitänyt jo sanoa pidempään (ja ehkä olenkin jo sanonut, mutta en muista), että sinulle sopivat vaaleat lyhyet hiukset aivan käsittämättömän hyvin! Kaikissa cossi- ja muissa puvuissasi milloin vaaleita lyhyitä peruukkeja käytätkään pistän aina merkille sen, miten hyvältä näytät siinä kampauksessa. Josko olet kyllä mielestäni aina hyvännäköinen <3.
    Itse en pidä syksystä yhtään T_T. Olen enemmän kevät-ihminen, mutta pitäisi itsekin harkita joskus ruska-kuvauksia ^_^.

    VastaaPoista