perjantai 13. helmikuuta 2015

Brooklyn 92

Heii!

Halusin näyttää teille uuden pelipaitani, jota olen etsinyt nyt pari vuotta. Olen jostain syystä alkanut tykkäämään pelipaidoista ja tarkalleen ottaen juuri tuollaisista verkkomaista kangasta olevista, ohuista pelipaidoista. En vain ole löytänyt mieleistäni printtiä mistään ja nyt kun sellainen tuli jeans.fi:stä vastaan, piti sellainen sitten myös tilata.


Tällä hetkellä tämä on suosikkipaitani ^-^

Käytin tätä paitaa itse asiassa jo yksissä kuvauksissa, tulen näyttämään kuvauksen lopputuloksen kunhan saan kuvat käsiini. Siinä saattaa tosin vierähtää hetkinen.


Värjäsin myös hiukseni takaisin blondiksi jälleen kerran ja vaalennan niitä aste asteelta. Tosin nyt hiukset ovat tuollaiset jäänharmaat (eli ei ihan platinablondi, mutta ei kullankeltainenkaan. Ehkä enemmän vaalean beige?) ja itse asiassa pidän siitä väristä. Latvat ovat platinablondit ja siinä välissä on vielä häivähdys punaista, joka näyttää siltä, että olen laittanut latvoihini vaaleanpunaisia raitoja.

Kasvatan myös otsatukkaa pois, itse asiassa mukavaa vaihtelua kammata otsatukka jakaukselle sivuun.  On hauska huomata, miten nopeasti hiukset ovat kahdessä vuodessa kasvaneet, vaikka välissä on tullut käytyä kampaajalla leikkaamassa lyhyemmäksi ja nyrhimässä päällimmäisiä hiuksia. 

Tukka 2013 Helmikuussa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti