maanantai 2. helmikuuta 2015

Late Night

Hei hei ~

Viime perjantaina oli Jyväskylässä Suomen käsityön museolla japanilainen Late Nights. Ohjelmassa oli origami työpajaa, kauhuleffoja, aasialaisia herkkuja sekä bodypaint näytös.

Bodypaint näytöksen tarjosi Fantasy Von Aidainderin Päivi ja Satu Asikainen. Itse olin paikan päällä elävänä maalaustelineenä ja työpäivän jälkeen suuntasin askeleeni kohti museota. Paikalla oli mukavasti porukkaa ja moni kävi myös ihastelemassa Päivin maalaustyötä.

Aloitimme maalauksen siinä puoli kuuden pintaan ja lopettelimme kymmenen aikoihin. Pieniä taukoja pidimme välissä, mutta muuten maalaus jatkui koko ajan.

Lähellä ei ollut kuin pieni käsipeili, josta välillä kurkkasin naamaani maalauksen edistyessä. Näin itseni valmiina vasta kuvaajan näyttäessä minulle kamerasta jo otettuja kuvia. Oli hauska tunne tajuta, että tuo kameraan tallentunut demoninainen olen minä!

Hauskaa oli ja omalla kohdalla oli hauskaa vaihtelua toimia maalausmallina valokuvamallin sijasta. Sain ainakin tapittaa juuri sellaisessa asennossa kuin itse halusin, kunhan pysyin suht. liikkumatta.

Mitä mieltä olette lopputuloksesta? •̀ω•́

Kuvaaja: Toni Neffling 
Bodypaint: Päivi Asikainen, avustamassa Satu Asikainen  Fantasy Von Aidainder
Asusteet: Rintaliivit Päivi, päähine Satu

1 kommentti:

  1. Tästä tuli kyllä niin muikee lookki! :D
    Varmaan tosi veikee tunne tommonen muutos xD

    ~ Frillycakes ~

    VastaaPoista