tiistai 31. maaliskuuta 2015

Cyber graffiti

Hei vain jälleen!

Pari viikkoa sitten (olen siis hidas) meillä oli kaveri käymässä viikonloppuna. Olen saanut aivopestyä tämän kaverin opettelemaan jonkin verran kuvausta ja käytin tilanteen hyödyksi. Päätin laittautua vähän enemmän ja lähteä kaverin kanssa vanhalle Kankaan tehtaalle kuvaamaan. Olen ennenkin käynyt kyseisellä tehtaalla kuvaamassa, sillä pidän tuosta graffiti seinästä. Se tuo aina omaa lisäänsä kuviin.

Näissäkään kuvauksissa en onnistunut löytämään sitä remmihamettani. En ymmärrä, missä se voi olla!
Pelottava kuvaajasetä ja kauhistunut malli.

2 kommenttia:

 1. Yritän tihrustaa mikä tuo pieni ihmisen näköinen yksityiskohta on hameessasi, mutta ei onnistu :´D.

  Mutta joka tapauksessa nämä cyberkuvasi ovat olleet minusta mukavia katsoa, koska näissä on hieman erilainen vaatetus kuin yleensä cyber-kuvissa on. On kiva katsoa, miten cyber-kokonaisuuksia voi luoda muidenkin vaatteiden varaan kuin vain niiden tyypillisten korsettien, nahan, lateksi, muovin yms..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on itse asiassa hymyilevä goottityttö, joka rutistaa hymyilevää pupua. Valkea varjo on sitten tyttö, jolla on terävät hampaat ja ilkeä hymy ja pupu, jolla on myös terävät hampaat, kynnet ja ilkeä hymy.

   Ja kiitoksia ^-^ Minulla itse asiassa on hukassa nuo "perus" cybervaatteet (siellä erittäin järjestellyssä vaatehuoneessa...) joten piti yhdistellä jotakin muuta.

   Poista