keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Kevät saapui keltaisena ja oranssina


Aurinkoista kevättä kaikille!

Viikonloppuna olin Porissa kuvauksissa (pientä kuvapostausta tulossa) ja sieltä palattuani seuraavana päivänä ajattelin jatkaa kuvausteemalla ja siirryimme kaverini kanssa kuvaamaan hieman pirtsakampaa asukokonaisuutta.

Alaosa on käyttämätön opiskelijahaalari (en siis itse ole opiskellut missään mistä haalarin saisi) jota olen yrittänyt koristeilla pinsseillä ja hihamerkeillä. Melkein kaikki koristukset ovat kuitenkin pudonneet pois, on vaan laitettava lisää ja kestävämmin.

Peruukki on uusi, eBaysta perjantaina saapunut ilmestys. Liukuvärjäyksen olisi pitänyt kuvan mukaan olla voimakkaampi, mutta pidän tuosta silti.

Lasit ovat ostettu Thaimaasta Asiatique-torilta, eräästä alternative kaupasta. Ameeba on taas conituliainen Söpöt Pöpöt-kojusta.

Kettukassi on taas Kosuconin virallinen kassi (tapahtumaa voi käydä tukemassa täältä) ja tehty Suomalaisena käsityönä kierrätetyistä materiaaleista. Valmistaja on Päivi Asikainen. Jos haluat oman kettukassin (tai muita oheistuotteita) seuraa ihmeessä Facebookkia! Samalla tuet uuden conin järjestämistä Keski-Suomeen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti