keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Kuvausreissu Poriin

Kävin viikonloppuna tekemässä kuvausreissun Poriin Leena Flinck Photographyn tykö. Kuvasimme Banshee-teemalla kuvasarjan ja ainakin omasta mielestäni siitä tuli äärimmäisen hieno! Nyt vain pitää odottaa valmiita kuvia!

Wikipedia tietoa Bansheesta löytyy Suomeksi täältä ja englanniksi hieman tarkempi selostus täältä.

Banshee on irlantilainen taruolento, joka on naispuolinen henki. Yleensä banshee nähdään viestintuojana tuonpuoleisesta ja uskotaan, että jos kuulet bansheen laulavan kotisi lähellä, tuo hän silloin suru-uutista. Toisen uskomuksen mukaan taas jos kuulet bansheen laulavan kolmasti, kuolet itse tai jos kuulet bansheen huutavan.

Banshee luokitellaan keijuksi, vaikka sillä ei ole siipiä tai kimaltelevaa mekkoa, jotka yleensä yhdistetään keijuihin. Banshee kuitenkin liikkuu sulavasti pari senttiä maarajan yläpuolella ja tavallaan leijuu eteenpäin.

Itse törmäsin bansheehen ensimmäistä kertaa Fable-pelisarjassa, jossa banshee oli viestintuoja tuonpuoleisesta, hirviö, joka kutsui kuolleiden sieluja taistelemaan puolestaan ja joka piti tappaa kätyreineen.


Hame on vuokrattu Huoneteatterilta, kun taas korsetti on hääpukuni sovitusversio käännettynä sisäpuoli ulospäin.

Ihastuttava kuvaaja Leena <3
Reissuun lähdettiin ja reissusta tultiin rennossa vaatetuksessa, joka piti sisällään mustat Freddy-farkut, harmaan peruukin sekä Japani on pop! - kirppikseltä tehty paitalöytö. Paita on erittäin löysä (ehkä pari kokoa liian iso jopa) ja täynnä union jack - lippuprinttiä.

Ja koska minusta oli jo viikonloppuna otettu oikeita, kunnon kuvia kunnon poseerauksilla, piti tämä asukokonaisuus kuvata peilin kautta selfienä täysin animeteemaisilla poseilla. Pus ~

Aasialaispose ryöppy!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti