tiistai 27. lokakuuta 2015

Calavera - juhlitaan kuolemaa

Hei taas, pitkästä aikaa!

Kesä on ollut kiirettä - jonka jälkeen lähtin lomille Thaimaaseen - jonka jälkeen olen sairastellut urakalla - jonka jälkeen oli Kosucon - jonka jälkeen selkä sanoi poks ja jouduin sänkypotilaaksi. Aikaa siis ei ole ollut oikein päivittää.

En myöskään tiedä, mitä kesän aikana otetuille kuville tapahtui. Siirsin kuvia järjestelmäkamerasta (n. 1-2kk kuvat, olin laiska siirtämään niitä aiemmin, niin siirsin kerralla) koneelle ja jotakin sattui siirron aikana. Kaikki kuvat, mitä kamerasta tulivat, olivat mustia. Kaikki kuvat kamerassa olivat tämän jälkeen mustia. Yritin erilaisilla ohjelmilla kaivella kameran muistista ehjiä kuvia, mutta turhaan. Kuvat olivat ja pysyivät mustina. Kaikki asukuvat kesältä!

Tämän vuoksi kesältä ei ole asukuvia ollenkaan. Olin sen verran äkäinen, vihainen ja pettynyt itseeni (jotakin minä tein väärin, mutta mitä?), että en yksinkertaisesti jaksanut kuvata uusia. Siinä meni n. 7 eri kokonaisuutta tuulen mukana ja joukossa oli vaatevaihdossa tulleita kokonaisuuksia. Itse asiassa kaikki kuvat taisivat olla enemmän tai vähemmän juuri vaatevaihdossa tulleita kuvia.

Thaimaan reissulta asukuvia on, mutta kesältä ei. Itku!

Mutta, tässä nyt jotakin kuvia, mitä syksyllä on tullut otettua. Halloweenin kunniaksi on hyvä laittaa nyt esille. Richard muutti ulkomaille ja nämä olivat hänen viimeiset kuvauksensa Suomessa. Oli hauska tehdä itselleen calavera (sokerikallo) meikki kuvauksia varten. Huomatkaa upea Thaimaassa saatu "rusketus"! :D

Kuvaaja: Richard Domander
Meikkaus: minä

Edestäpäin kuvaa meikeistä

Kokokuvaa asukokonaisuudesta. Kengät ovat Iron Fistin sugarskull mallistosta ja näillä astuin myös avioon 2012.

1 kommentti:

  1. No nyt on upeita kuvis ja kaunis sugarskull-meikki! :) harmi että siun kesän kuvat hävisivät, tekniikka osaa välillä olla kyllä perseestä -.-

    VastaaPoista