tiistai 27. lokakuuta 2015

Kun mies saa päättää

Kun mies saa päättää vaimonsa tyylin, on tulos seuraavan näköinen:


Vaatepuolella päädyttiin valkeaan kauluspaitaan (ostettu Thaimaasta, kyseessä on thaimaalaisen koulutytön uniformun paita), naiselliseen kravattiin (mustaa nahkaa, ostettu kirppikseltä joskus 2003), tummansinisiin Freddy-farkkuihin sekä valkeisiin saappaisiin. Lopputulos näytti tältä:


Meikeissä suosittiin sinistä luomiväriä ja sen eri sävyjä. Silmäkulmissa hieman helmiäishohdetta ja tummaa huulipunaa. Hiustyyli oli feikki sivukalju ja toiselle puolelle avoimeksi jätetty, hieman ilmava jakaus.  Lopputulos näytti tältä:


Ulos mennessä nahkatakki päälle kruunaamaan asukokonaisuutta ja vóila! Miehen luomus oli valmis astumaan ulkoilmaan kaiken kansan töllisteltäväksi. Tehtävästä suoriuduttiin hyvin, vain pari pikkulasta (ja hieman vanhempaa, jopa mummoja) tuli peloteltua.


Nyt haastankin teidät - hyvät muut tyylibloggaajat - tekemään samoin. Antakaa pariskuntanne toiselle osapuolelle vapaat kädet pukea teidät (tai jos tarvis, tehdää rajat miten pukea teidät. Minihame + nänniteippi yhdistelmä ei ole kovin ajankohtainen taikka kovin sallittu kaupunkiympäristössä) haluamallaan tavalla. Jos teillä ei toista puoliskoa ole, antakaa lapsenne, kämppiksenne, siskonne, veljenne, äitinne tai kaverinne pukea teidät.

Jos toteutatte tämän, linkittäkää omia tuloksianne kommentteihin (:

1 kommentti:

  1. Blogissani on sulle haaste: http://keijumetsasta.blogspot.fi/2015/11/liebster-award.html

    VastaaPoista