maanantai 4. tammikuuta 2016

Thaimaan tyylit

Noniin, vihdoinkin minulla on tarpeeksi aikaa käydä kaikki 5000 kuvaa Thaimaasta läpi, jotta voin tehdä tämän postauksen!

Olin siis kolme viikkoa Thaimaassa tuossa syksyllä 2015. Reissu oli erilainen verrattuna aiempaan, koska tällä kertaa annoin tyylini näkyä. Ja se tuotti paljon iloa Thaimaalaisissa.

Koska ihoni on vaalea, olin suosittu jo sen takia. Thaimaalaiset valkaisevat itseään näyttääkseen länsimaalaisilta, joten moni Thaimaalainen jumaloi vaaleaa ihoani (jota itse tottakai yritin ruskettaa, mutta muutin sitä lähinnä punaiseksi).

Kuulin hyvin usein, kuinka kaunis ja söpö olin. Moni myös kysyi, olenko malli tai näyttelijä ammatiltani. Olin myös naurettavan monissa kuvissa paikallisten kanssa. Lopetin laskemisen kymmenennen kuvan kohdalla, joten voisin heittää, että kolmisenkymmentä kuvaa tuli poseerattua paikallisten kanssa, ilman paikallista ehkä toiset samanmoiset?

Tunsin olevani jonkinsortin julkkis. Aluksi tämä oli erittäin ahdistavaa ja minua nolotti, mutta lopulta tuo uteliaisuus alkoi olla minusta aika mukavaa. Siinä tuli helposti sitten juteltua paikallisten kanssa, kun he tulivat kuvaamaan minua ja kyselemään kaikkea.

Jos siis matkustatte Thaimaaseen, niin antakaa tyylinne näkyä! (kunhan ette läkähdy!)

Kaikki alkoi tästä. Miehen Koh Tao-huppari viimereissulta päälle (Suomessa satoi vettä, en ollut varautunut!), löysä hihaton paita alle ja kavereilta vaihdossa saadut legginssit jalkaan. Legginssit olivat loistava valinta, ei ollut niin kuumat ja sain näppärästi vaihdettua ne vessassa shortseisin.

Huomatkaa uudet Policen aurinkolasit ^-^H&M:stä ostettu valkea puuvillamekko. Olkaimet olivat aivan kamalat ja tämä taisi olla viimeinen kerta, kun mekkoa pidin. Vaikka mekkoa oli mainostettu "viileänä ja ilmavana", oli se kaikkea muuta. Älyttömän lämmin mekko, ei todellakaan sovi +35 asteen ilmastoon!

Alhaalla näkyvässä ladyboy-kuvassa oleva pitsiliivi on ostettu Thaimaasta. Kyseiset liivit näyttivät olevan muotia (kuten kaikki pitsinnypläysvaatteet näköjään).
Hua Hinnin ostarilla ensimmäistä kertaa. Jos näette siellä jossakin kenkäkaupassa tai kalapaikassa näitä kuvia vastaavia otoksia, ne olen minä. Päädyin aika useisiin "mainoskuviin", tuolla ostarilla.

Leopardimekko ostettu H&M:ltä joskus muutama vuosi takaperin, nahkainen kukkavyö on ostettu Thaimaasta, samoin vasemmalla näkyvät kultaiset korkkarit. Thaimaassa oli TODELLA halpoja korkkareita! Olisin voinut ostaa koko kaupan tyhjäksi :D

Korkkarit maksoivat n. 20€/pari (olivat vielä hyvänlaatuisen oloisia) ja koska monessa kaupassa oli tuohon aikaan alennukset päällä, saattoivat halvimmat lähteä kahdella eurolla. Nuo kultaiset korkkarit olivat 4 euron oston. Ja ovat ihan äärimmäisen hyvät pitää jalassa, todella hyvin tasapainotetut!

Hua Hinnin apinatemppelille mennessä valitsin päälleni haalarit (jotteivat apinat pääse helman alle), topin (huono idea, kärähtäneet olkapäät ja siinä kiipeilevät apinat ovat huono yhdistelmä) ja omat hiukset. Pelkäsin, että huomaan peruukkini lähtevän apinoiden matkaan jos otan sellaisen päähäni.

Vaaleat hiukset olivat Thaimaassa suositut, monet ihailivat vaaleaa väriä. Punaiset eivät aiemmalla käynnillä olleet läheskään niin suositut.

Iltatorille lähdettiin tutustumaan uudella Metallican Alice in Wolderland-paidalla, vaaleilla farkkushortseilla, kahdella pinkillä nahkapannalla (tykkäsin molemmista todella paljon! Ebaysta hommattu ennen matkaa), uusilla Thaimaasta ostetuilla paksupohjaisilla kengillä sekä Thaimaasta ostetulla hiuspannalla.

Ranteissa ja nilkoissa olevat korut tuntuivat lisääntyvän matkan varrella. Ja koska olin hankkinut paljon kulkuskoruja, kuuli aina missä minä kuljen.


Viime Thaimaan reissulla ostettu mekko ja uudet kengät. Tällöin päätin lähteä liikkeelle omilla, tupeeratuilla hiuksilla vaihteeksi.

Nuo paksupohjaiset kengät olivat yllättävän mukavat kävellä ja hyvin kevyet jalassa.Tästä asukokonaisuudesta en jostain syystä tajunnut ottaa kokokuvaa.

Ostin Thaimaasta itselleni kahdet noita hipsterilaseja. Kuvassa näkyvät mustat / limenvihreät pupunkorvilla sekä valkeat Hello Kittyt pupunkorvilla. Mieheni bestman oli järkyttynyt, miten hyvin pokat sopivat minulle.

Oli myös helppo olla laittamatta meikkiä naamalle (esim. kun kävi skootterilla huvilamme lähikaupassa), kun laittoi nuo pokat päälle. Heti minusta tuli kaunis tyttö lähikaupassa.


Päivänä, jolloin kiipesimme n. 9km ylöspäin (ja laskeuduimme saman verran), päätin vetää päälleni farkkushortsit ja Matin Koh Tao-hihattoman. Mahdollisimman rennot vaatteet!


Viimeisenä ainut Bangkokissa otettu asukuva. Olin sairaana heti Bangkokkiin saavuttuamme ja toisena päivänä jouduin lähtemään sairaalaan. Kannoin viruksen vielä mukanani Suomeen, joten sain Suomessa uuden lääkityksen.

Oikeassa kuvassa  valkea naama johtuu siitä, että olin pyörtymäisilläni. Minulla oli aivan kamala olo, mutta en kehdannut pilata kahden muun lomaa sairastamalla pelkästään hotellihuoneessa.

Tällaisia vaatetuksia tuolla reissulla tällä kertaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti