perjantai 22. tammikuuta 2016

What a Creep

Joulun alennusmyynti oli ja meni ja tottakai minäkin kävin siellä pyörähtämässä. Sain mukaani uuden paidan sekä housut, pidän molemmista kovasti! Housut ostin itse asiassa paidan takia.

Olen tuota Creep-paitaa katsellut H&M:stä jo pitkään ja vihdoin alennusmyynnistä kehtasin sen ottaa mukaan. Paidan teksti hohtaa pimeässä (ja vielä yllättävän voimakkaasti).
Housut ovat minulle kaksi kokoa liian suuret, mutta juuri sen takia pidän niistä. Eivät ainakaan purista ja talvella saa alle vaikka legginssit.

Pipo on lempparipiponi, jota käytän näillä ilmoilla päivittäin.Koska en ole löytänyt vielä mieleistä, mattapintaista violettia huulipunaa, käytän Grimasin kasvomaaleja huulipunana. Ikävä kyllä kasvomaalihuulipunan kanssa syöminen ja juominen ei onnistu kovin hyvin (kuvassa juotu juuri ennen), maali lähtee kulumaan pois heti.

Jos jollakulla on hyviä vinkkejä, mistä tuon väristä, mattapintaista huulipunaa / huulikiiltoa saisi, niin huutakaa hep! (ja vielä järkevällä hinnalla, eli alle 30€)
4 kommenttia:

 1. Ihan mahtava paita! :D hiiihihi~
  Sopii sulle tuo lookki ja värit ja kaikki muuten tosi hyvin. Lime crimellähän on velvetines huulipunia, mutta sitä puljua kun ei kannata tukea. Kuulin kaverilta, että LASplash Lip Couture olisi samanmoista, etsipäs olisiko niissä sulle väriä. ;)

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo pitää käydä siis katsomassa, kiitos! ^-^

   Poista
 2. Hyviä kuvia, varjot näkyvät tosi kivasti! Halpoja punia löytyy http://www.fantasmagoria.eu/lipstick , myös tuon sävyisiä

  VastaaPoista