keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Pastel animu

Pitkästä aikaa, hei taas!

Alkuvuosi on hurahtanut todella nopeaan ja samoin talviloma. Loma meni itse asiassa koulutuksissa, joten paljon vapaata ei jäänyt. Olin suunnitellut kuvaavani useammankin asukokonaisuuden, mutta, no. Aina ei sitten vain ehdi.

Sain kuitenkin lomalla yhden kuvaussession toteutettua studiolla, joten laittelen noita kuvia myös tänne blogiin kunhan saan muokkailtua kuvia.

Tässä olisi kuitenkin viimeviikon perjantailta asukokonaisuutta. En jaksanut kaivella järkkäriä esille, joten tyydyin kännykän kameraan.

Aluksi suunnittelin hiuspantaa mukaan, mutta jätin sen sitten kuitenkin pois.Paita on otettu Kappahlista ja vaikka olen sanonut, etten sieltä koskaan mitään löydä, niin tämä paita oli minusta ihana löytö. Paita on hieman väljä (väljä on minulla nyt suosittua) ja kevyttä kangasta, joka ei kuitenkaan näy läpi. Sopii siis hyvin myös hellekeleihin.

Housut ovat monta kertaa paikatut Freddyt. Ensimmäiset Freddyni ja näihin housuihin olen ollut äärimmäisen pettynyt. Kangas alkoi antamaan periksi saumojen kohdilta jo muutaman viikon jälkeen ja olen näitä housuja paikkaillut valehtelematta jo parisenkymmentä kertaa. Reiät ilmestyvät aina samoihin paikkoihin:
- haaroväli
- takapuolen ylempi sauma / tämän sauman ja vyötärökaistaleen väli

Näitä kohtia paikkailen aina uudelleen ja uudelleen. Ja kun housut eivät ole edes rikkoutuneet saumasta, vaan kangas on alkanut kulua puhki tuosta sauman kohdalta. Ja mitä enemmän paikkaan, sen enemmän tuo kangas tuntuu alkavan antaa periksi.

Toiset denim-farkkukangasta matkivat Freddyni ovat parempilaatuiset, niissä ei ole vielä yhtään reikää. Onneksi!

2 kommenttia: