keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Uusi kämppä

Pitkästä aikaa saan jotakin tännekin aikaiseksi! Itse asiassa suurin syy, miksi en ole tänne mitään päivittänyt, on oma henkilökohtainen elämäni, joka on kääntynyt ylösalaisin aikalailla kokonaan.

Olen nyt asumuserossa mieheni kanssa ja käyn aikamoista vuoristorataa oman elämäni kanssa. Tunteet (mm. yksinäisyys) nousevat aika-ajoin pintaan ja energiaa ei oikeastaan riitä hirveästi ylimääräiseen. Tätä ei hirveästi auta myöskään se asia, että lomani alkaa vasta elokuussa.

Lisäenergiaa olen tosin saanut sisustamisesta. Sisutaminen on kivaa <3
Tässä olisi muutamia kuvia 43,5 neliön yksiöstäni:

Olkkari / keittiö
Keittiö (tähän tulee puput pomppimaan)
Olohuone
Olohuoneen sohva on bongattu kuudella kympillä Facebookin kirppikseltä. Sohva on levitettävä. 3D-tv on ostettu entiseltä asukkaalta (sattui olemaan meidän palopäällikkö) lasipöydän sain kaupan päälle.


Matto on saatu ilmaiseksi Facebookin roslava-ryhmästä. Valkeat rottinkikorit (näkyy vain yksi tuolla ikkunan viereisellä sivulla hyllykössä) on saatu ilmaiseksi omalta Han Moo Do opettajalta, joka lähti etsimään itseään Koreaan. Korit ovat oikeasti ruskeat, sprayaan niitä juuri valkeaksi.

Kylppäri on pinkki! 
Oma, pieni sauna (:

Makuuhuone. Rakastan näitä värejä <3

Makuuhuoneeseen on saapunut noiden valkeiden lack-hyllyjen alle valkea Ikean hyllykkö, joka tuo uutta lisätilaa huoneeseen.


En ole asunut yksin enää seitsemään vuoteen, joten tämä on totuttelua minulle. Pidän kuitenkin siitä, että saan sisustaa kämppää ja se auttaa siinä, että tulee kotia yksin.

3 kommenttia:

 1. Ikävää, että tilanne on teillä tuollainen. :/

  Asunto ja sen sisustus näyttää kuitenkin todella kivalta. Omaa kotia on mukava laitella, kun saa tehdä kaiken juuri niin kuin itse haluaa. Toivottavasti kotiudut hyvin. :)

  VastaaPoista
 2. Voihan *halitus* ❤ Toivottavasti se elämä siitä lähtee taas rullaileen ja kääntyy hyvään suuntaan!
  No ainakin kämppä näyttää hyvältä! Ihana et jaksat touhuta sen kimpussa, vaikka oot muutenkin sellainen superjaksaja-nainen. En tajua mistä sulla riittää energiaa kaikkeen! Huh :D

  Uih <3 siellä on sellainen skelanimal vai mitä ne oli! Mulla on yks pinkki! Ne on niiii lutunoita!

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
 3. Nää sun blogit on vaan niin hyvii et huh! Lisää näitä mä oon jääny koukkuun!!

  VastaaPoista