torstai 3. marraskuuta 2016

Mallipaja 2.10.2016

Heissulivei, en ole kuollut! (ainakaan vielä)

Syksy on mennyt aika kiireessä, olen ottanut itselleni ehkä luvattoman paljon kaikkea menoa. Osallistuin mm. cosplayn SM kisoihin, jotka käydään tänä lauantaina Helsingin messukeskuksella. Olen nyt kolme viikkoa stressannut tuota ja viettänyt unettomia öitä.

Tämän lisäksi sählypelissä onnistuin kaatumaan ja rikkomaan itseni. Pieni nivelside polvesta repesi ja kävelin kepeillä muutaman päivän. Tuosta on kulunut kohta 3vko, mutta edelleen polvi vihoittelee, ei suostu taittumaan kunnolla tai menemään ihan suoraan ja 9h työpäivän jälkeen jumittaa kuin huonosti rasvattu sarana.

Mutta siis, takaisin aiheeseen, eli Jyväskylän valokuvaajat & mallit - Facebook ryhmän kanssa tehtyyn mallityöpajaan. Idea on simppeli: päivään ilmoittautuu kuvaajia ja malleja ja heistä jaetaan ryhmiä / pareja, joiden kanssa otetaan kuvia. Suurin idea tässä on sosiaalisoituminen ja uusien tuttavuuksien tapaaminen, ei niinkään upeat ja filmaattiset kuvat. Aikaa on aina tunti, joten kovin kauas tapaamispaikasta ei ehdi lähtemään, taikka kovin isoa studiota pystyttämään.

Minulla oli kolme kuvaajaa: ensimmäisenä oli Heli Mällinen, toisena Johanna Kaasalainen ja kolmantena Joni Mäkinen (kuvia ei vielä ole).

Halusin kaikille kuvaajille erilaisen itseni tuoda esille ja olin ottanut kolme asukokonaisuutta mukaan. Minusta oli tylsää ajatella, että eri kuvaajat kuvaisivat minua samoissa vaatteissa vain hieman eri paikoissa.


Nahkatakkinen tyttö - sama tyttö on uskonut ihmeisiinKuvat: Heli Mällinen


Tässä on aikalailla sellainen normilookki, mitä pidän itselläni siviilissä, Kun lähden kaupungille enkä jaksa sen kummemmin laittautua, näytän tältä. Pari kaveria on sanonut, että näytän ''badassilta''. Itse sanoisin, että hillitty rock.

Otakun "olen ihan pihalla"
Kuvat: Johanna Kaasalainen
Tämä tyyli on aika lailla siviilipuolen rentoa puolta, jolloin kuitenkin haluan vähän laittautua. Kun omat hiukset on huonosti, mutta en jaksa sen enempää panostaa pukeutumiseen, vedän peruukin päälle ja jotakin mukavaa päälle.

Paita on yksi suosikeistani ja pipo lempparini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti