perjantai 13. tammikuuta 2017

Kawaii Box TammikuuSe tuli, Kawaii Box tuli! Itse asiassa jo viikko sitten, mutta omien kiireideni takia ehdin esittelemään paketin vasta nyt. Olen kerran aiemminkin tilannut itselleni Kawaii Boxin ja paketin odottaminen on aina yhtä jännittävää.

Kawaii Box tulee nimensä mukaisesti söpössä laatikossa 

Japanilaisen populaarikulttuurin harrastajalle (lähinnä tytöille) suunnattu Kawaii Box on täynnä iloa, söpöyttä ja pastellivärejä. Kawaii Box saapuu postin mukana postilaatikkoon tai lähipostiin joka kuukauden ensimmäisellä täydellä viikolla. Boxi on täynnä erilaisia käyttöesineitä, koristeita ja herkkuja. Yleisimmät tavarat ovat avaimenperät, tarrat, kynät, kumit, vihot, pienet pehmolelut ja japanilaiset karkit.
 

Kawaii Boxissa oli mukana:

Popcorn super led mini taskulamppu
Söpö deco glitter tarrasetti
Pastelli keksi pyyhekumeja
Summikko Gurashi pieni pehmolelu
Petit kynsienkoristelusetti
Good Morning – minipaketti
Macaron Kawaii avaimenperä
Sweet Kokeshi kynä
Jälkiruoka tarrapaketti
2017 pandakalenteri
Meiri Yan Yan keksitikkuja suklaalla ja strösseleillä
 

Popcorn super led mini taskulamppu


Oletin, että taskulamppu olisi täyttä rihkamaa ja saisi juuri ja juuri valaistua hieman kirkkaamman läntin pimeään huoneeseen. Olin positiivisesti yllättynyt, kun testasin lampun. Taskulamppu sai itselleen paikan yöpöydältäni, ei tarvitse enää öisin kolistella pimeässä ja kompastella oviin, mattoihin ja omiin mielikuvitusesineisiin.  


Söpö deco glitter tarrasetti & Petit kynsienkoristelusettiOlin pitkään halunnut tuunata vanhan kuvakehyksen hieman pirteämmäksi. Päätin testata deco glitter  tarrasettiä tähän tarkoitukseen. Liimasin vielä pari Kawaii Boxin mukana tullutta tarraa sekä kynsisetistä tulleita timantteja ja vóila.


 
 Kynsisetin mukana tuli suloinen, rusetin muotoinen kynsiviila ja todella näppärät pinsetit, joilla saa timantit laitettua hyvin tarkasti kiinni haluamalleen alustalle. Setissä on 12 erilaista ja eri väristä timanttia, jotka liimataan kiinni.  


Pastelli keksi pyyhekumeja Niin suloisia, ettei oikeastaan viitsisi edes käyttää! Varovasti testasin ja vaikuttivat toimivan!  


Good Morning – minipaketti

Sopiva säilyttämään päivän vitamiinit, piristysannokset tai vaikka pienet korut!


2017 pandakalenteri & Sweet Kokeshi kynä


Pandakalenteri alkoi vuoden 2016 Marraskuulta, mikä oli oikeastaan hyvin näppärää. Jos olisin hankkinut kalenterin aiemmin, olisin saanut aloittaa käytön jo viime vuoden puolella.

 Kalenteri on pöytäkalenteri ja sen saa taitettua näppärästi pöydälle pystyyn takana olevan kartongin avulla. Kuvitus on todella suloinen, jokaisen päivän kohdalle pystyy kirjoittamaan mitä tarvitsee ja kalenterin toisella puolella on vielä tilaa kirjoittaa tarkempia muistiinpanoja.Äärettömän näppärä pöytäkalenteri! Itse laitoin kyseisen kalenterin lipaston päälle, josta pystyn aina ohimennen katsomaan mitä olisi suunnitelmissa.

 Kokeshi kynä osoittautui paljon paremmaksi mitä odotin. Kynä on ohuen ohut, nestemäinen tussi kuulakärkikynän päädyllä (geelikynä?). Pidän itse näistä kynistä kaikkein eniten, joten ihan rakastuin tähän kynään!  Jälkiruoka tarrapaketti

Liimasin heti yhden tarran kiinni kännykän kuoriini. Tarroja käytin myös valokuvakehykseen. Tarroja voi oikeastaan käyttää sisustuksessa mihin vain – jopa lemmikkeihin. Viimeistä tosin en suosittele.

Tarroja! Ja vielä jälkiruokatarroja, lemppareitani! Pidän paljon kaikesta söpöstä ja varsinkin söpöistä leivoksista ja karkeista. Oma suosikkini on muffinssi. En pidä muffinssista leivonnaisena kovin paljon, maku ei ole kummoinen mielestäni, mutta muffinssit ovat mielestäni todella suloisia! Tai oikeastaan kuppikakut (cupcakes), mutta Suomessa sana muffinssi on tutumpi kuin kuppikakku.

Näissäkin tarroissa on mukana kuppikakkuja!Meiri Yan Yan keksitikkuja suklaalla ja strösseleillä


Suomessa tunnetuimmat keksitikut ovat Pockyja, joita myydään mm. erilaisissa japanilaisen populaarikulttuurin tapahtumissa. Jyväskylässä myös Seppälän Citymarketissa oleva Asian Food myy Pockyja. Meirin Yan Yan keksitikut eroavat Pockyista siinä, että keksitikut ovat paksumpia ja kuorrute dipataan keksiin itse. Pockytikut ovat valmiiksi kuorrutettuja.

 

Olen syönyt Meiri Yan Yan keksitikkuja viimeksi 2012, kun kävin Japanissa. Olivat aivan yhtä hyviä kuin muistin!

Koko paketti meni ja suunnittelen jo tilaavani kokonaisen herkkupaketin näitä. Suklaakuorrutteen lisäksi keksi dipataan myös värikkäisiin strösseleihin.  Summikko Gurashi pieni pehmolelu & Macaron Kawaii avaimenperä


Söpöä pehmonallea voi käyttää mm. avaimenperänä, laukun somisteena tai ihan vain asusteena. Samoin söpöä macaron leivosta. Leivoksen saa auki ja siellä voi säilyttää jotakin pientä – vaikka hyvän mielen pillereitä! 

Japanissa on yleistä, että tytöillä esim. kännyköissä roikkuu paljon erilaisia kännykkäkoruja. Mitä enempi koruja sen parempi. Yleensä koruja on parisen kymmentä. Sama korumuoti toistuu myös esimerkiksi ganguro tyylissä, missä koristellaan leikkisästi vaatteita, hiuksia, laukkuja, reppuja, kenkiä ja takkeja erilaisin roikkuvin avaimenperin, koruin ja pehmoin.

Pehmo ja macaron ripustettuna reppuun. Söpö lisä mihin tahansa laukkuun!


Molemmat käytettynä asusteena (mutta yksikään ei katso kameraa! Ujostuttaa?)

Nyt teillä, hyvät lukijat, on mahdollisuus voittaa Kawaii Box itsellenne! Alla olevasta linkistä löytyy ilmainen giveaway-arvonta, johon voitte osallistua joko Facebook tunnuksilla tai sähköpostilla.

Voittaja saa itselleen ilmaiseksi yhden kuukauden Kawaii Boxin! ^-^

Huomatkaa, että osallistuminen on mahdollista 1-14 kertaa! Mitä useammasta somekanavasta tykkäät kirjauduttuasi, sitä useamman "arvontalipukkeen" itsellesi saat!

Tyylitajuton Kawaii Box giveaway


 Kawaii box maksaa yhden kuukauden tilauksena 19,80$ (n. 17,90€) ja 6kk tilauksena 18,80$ (17,65€) ja halutessasi voit tilata itsellesi Kawaii Boxin täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti